Behandling

Fysioterapeutisk undersøgelse:

En undersøgelse hvor jeg ser på kroppen og tester bevægelighed, muskelstyrke og nervernes glid. Undersøgelsen er baseret på din fortælling om dine smerter eller gener i kroppen.

Fysioterapeutisk behandling:

Tager udgangspunkt i den fysioterapeutiske undersøgelse og kan bestå af Mulligan-teknikker, ledmobilisering, aktive øvelser fra McKenzie, Muskelenergitechnique – MET, MFR – Myofasciel relaxation, massage.

Kurser:

Certificeret Mulligan terapeut, Dec 2014. Gennemført kurser 2010-2014. Certificeret i Mekanisk diagnostik og terapi juni 2010. Gennemført kurser A-D 2007-2010. Udført udvidet lænderygundersøgelse for Region Midtjylland

Muscle Energy technique. Nakke, Lænd og bækken 2003. MFR – Grindsted 2002.

IMS-akupunktur – intramuskulær stimulering ad modum Chan Gunn.

Bruges til at løsne spændinger i muskulatur. Med fingrene finder jeg et punkt i musklen der er spændt op. Nålen prikkes ind i det punkt og musklen får en kortvarig krampe. Den tages ud igen og du vil opleve en effekt i op til 4 dage.

Bruges især ved nakke-skulderspændinger, smerter langs rygsøjlen, irritation omkring bækkenleddene og ud på siden af hoften. Kan også bruges til tennisalbue samt springerknæ.

Kursus i 2001 i København. Kursus i 2017 og 2018 hos Torben Eriksen og Martin Christensen, Horsens og Ringkøbing.

Kinesiotape:

Tape, som bruges til at korrigere fejlstillinger for at reducere smerter og aktivere muskler, som skal hjælpes i gang igen.

Kurser: Sportspharma, kinesiotape, Kristian Seest. Vejle 2008-9.

Øreakupunktur også kaldet Auriculoterapi kan bruges til at dæmpe sukkertrang, rygestop, allergi og smerter i hele kroppen.

Ved undersøgelse findes punkter med ubalance. Nålene placeres i punkterne for at genoprette balancen.

I øret findes punkter for hele kroppen. Et foster gengiver hvordan punkterne er placeret i øret. Hovedet er ved øreflippen, arme og indre organer er midt i øret. Toppen af øret er ben og underlivsorganer.

Nålen er semipermanent og bliver siddende i øret i 2-12 dage efter behandlingen. Du vil mærke let irritation de første 2-3 dage, derefter aftager det og nålene sidder indtil de falder ud. Måske bemærker du ikke at de falder ud.

Auricoloterapi er en terapiform udviklet af franskmanden dr. Paul Nogier i 1950’erne